ELEGANT
MUŠKA ODELA
od 3XL do 9XL
SUMMER
MAJICE
od 3XL do 9XL
ŠORCEVI
COOL
POLO MAJICE
od 3XL do 9XL
PANTALONE
MODERN
SAKOI
od 3XL do 9XL
PANTALONE
SVEČANE KOŠULJE
CASSUAL
KOŠULJE
od 3XL do 9XL
JEANS

Kada birate odeću za punije figure, treba uzeti u obzir nekoliko stvari. Evo nekoliko saveta koji bi mogli pomoći:

1. Odaberite pravu veličinu: odeća koja je preuska ili prevelika neće izgledati dobro na punijoj osobi. Važno je pronaći pravu veličinu koja će odgovarati vašem telu na pravi način.

2. Izaberite prave materijale: Birajte materijale koji će laskati vašoj figuri. Meke tkanine poput pamuka, dresa ili svile mogu biti dobar izbor.

3. Izbegavajte preusku odeću: Preuska odeća će naglasiti svaki deo vašeg tela. Birajte odeću koja će naglasiti vaše obline, ali ne previše.

4. Naglasite struk: Ako imate puniji struk, izaberite odeću koja će ga naglasiti. Možete nositi suknju ili pantalone sa visokim strukom, koristiti kaiš ili nositi tuniku koja vam pada preko struka.

5. Izbegavajte prevelike šare: prevelike šare mogu učiniti da izgledate veće nego što zaista jeste. Umesto toga, izaberite običnu odeću ili odeću sa manjim šarama.

6. Neka vam odeća bude udobna: Ne nosite usku ili neudobnu odeću. Izaberite odeću koja će biti udobna i istovremeno će vam omogućiti da se osećate samopouzdano i lepo.

7. Uskladite svoju odeću sa pravim cipelama: prave cipele mogu učiniti da izgledate viši i vitkiji. Izaberite cipele sa malom petom ili platformom da biste izdužili noge.

8. Koristite dodatke: Nakit, šalovi, šalovi i drugi dodaci mogu dodati stil i ličnost vašem izgledu. Izaberite pribor koji će vam pomoći da se osećate samouvereno i lepo.

9. Pronađite stil koji vam odgovara: Odaberite stil koji vam najviše odgovara i u kojem se osećate samouvereno. Ne plašite se eksperimentisanja sa različitim stilovima dok ne pronađete onaj koji vam najviše odgovara.

U ponudi imamo odeću od 3 do 9 XL u više linija.

  • ELEGANT - muška odela
  • MODERN - sakoi, pantalone, svečane košulje
  • CASSUAL - košulje i jeans
  • SUMMER - majice i šorcevi

 

Copyright © 2024, Diadema. Developed by Animat studio. Politika privatnosti